Jooga ja kurssit

Mari_125 (edited)
© Hanne Manelius

Avoin ryhmä, helppo hathajooga

Suomen Joogaliiton mukainen hathajooga. Ei vaadi voimaa eikä notkeutta, tunnilla tehdään helppoja liikesarjoja omassa rytmissä ohjeiden mukaisesti. Tunti on rentouttava ja voimaannuttava, lujasti lempeä joka sopii oikein hyvin työikäisille ja  eläkeläisille. Tänne voit tulla vailla kokemusta . Mukaan joustava asu sekä oma viltti, jos olet viluinen. Paikan päältä löytyy muutamia joogamattoja.
Kaikille avoin pienryhmä keskiviikkoisin 9.30-10.30. 
Hinta 12€/10€,  10x sarjakortilla viimeinen kerta ilmainen. 
Tällä hetkellä ilmoittautuminen  sähköisesti ajanvarauskalenterin kautta tai kysy vapaita paikkoja puhelimitse 0408270204
 

Äitiysjooga

Ihana äitiysjooga ainutlaatuista aikaa eläville! Nämä tunnit on suunniteltu raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja hiljattain synnyttäneille, sekä pienten lasten äideille. Olet tervetullut vaikka olisit synnyttänyt jo vuosia sitten, mutta huomaathan että ohjaus tapahtuu raskauden ja synnytyksen sekä sektion ehdoilla 🙂 Tunnilla ohjataan äitiyteen sopivia harjoituksia, rintakehää ja lantiota avaavia/rentouttavia liikkeitä sekä hengitysharjoituksia. Vatsalihasten harjoittelu on tarkoitus aloittaa käsien liikkeiden (hartiarenkaan) kautta lempeästi, saaden koko keho mukaan ylävartalon harjoituksiin. Sektion jälkeen voit tulla tunnille ompeleiden poistamisen jälkeen, ohjaan siihen sopivan liikemallin. Muistathan kertoa sektiosta.

Ilmoittaudu täällä ajanvarauksen kautta!

Kokoonnumme vielä tänä keväänä:

Ke 17.4. klo 17-18.30

Ti 30.4. klo 17-18.30

Ke 15.5. klo 17.15-18.45 !!

Ke 29.5. klo 17.00 ( varmistuu lähempänä)

Hinta 15€/krt, (kortti, käteinen, ePassi, Smartum, Edenred.

© Hanne Manelius
IMG_0557